Ruby Fires Ambiance

Ruby Fires Ambiance on nykyaikainen takka, jossa on erittäin suoralinjainen muotoilu. Tämän takan muotoilu sopii suuriin huoneisiin. Tulipesässä on takalevy, joka on valmistettu tummasta lasista, mikä antaa erityisen loisteen tulelle. Ambiance on saatavana myös huoneen jakajana ilman tulipesän taustalevyä.

Leveys (mm) 1100

Syvyys (mm) 350

Korkeus (mm) 1950

Malli Seinää vasten, Vapaasti seisova

Ruby Fires Atri

Ruby Fires Atri on moderni nykyaikainen biotakka. Alumiiniset suorat linjat tekevät Atritistä todellisen design-takan. Kompaktien mittojensa ansiosta Atri voidaan sijoittaa hyvin pieniin tiloihin.

Huom! Atri biotakan kanssa ei voi käyttää keraamisia puita tai koristekiviä.

Leveys (mm) 950

Syvyys (mm) 165

Korkeus (mm) 600

Malli Seinäkiinnitettävä, Vapaasti seisova

Väri Hopea, Musta

Ruby Fires Cadiz

Ruby Fires Cadiz on klassinen takka, jossa on suorat linjat. Kompaktien mittojen ansiosta tämä takka voidaan helposti sijoittaa pienempiin tiloihin. Cadiz on saatavana myös kulmamallina.

Leveys (mm) 980

Syvyys (mm) 375

Korkeus (mm) 945

Ruby Fires Cadiz Kulma

Ruby Fires Cadiz Kulma sopii täydellisesti nurkkaan sen muodon ansiosta.

Leveys (mm) 980

Syvyys (mm) 685

Korkeus (mm) 945

Ruby Fires Carthago

Ruby Fires Carthago on moderni biotakka, jossa tyylikäs muotoilu. Mallin suunnittelu on kaukana perinteisestä, tässä matalassa tuotteessa on loistava tulinäkyvyys. Soveltuu sekä modernille että klassiselle sisustukselle. Hyvä katseen vangitsija, vaikka se ei pala.

Leveys (mm) 1210

Syvyys (mm) 450

Korkeus (mm) 410

Ruby Fires Cuneo

Ruby Fires Cuneo on pienikokoinen koristetakka joka sopii hyvin pöydän tai kaapin päälle. Cuneo on ajaton koriste, joka soveltuu monenlaiseen sisustukseen.

Leveys (mm) 530

Syvyys (mm) 260

Korkeus (mm) 185

Ruby Fires Goya

Ruby Fires Goya on seinään kiinnitettävä biotakka. Goya on valmistettu metallista, jossa on MDF-koristekehys.

Leveys (mm) 970

Syvyys (mm) 200

Korkeus (mm) 645

Väri Harmaa, Musta, Valkoinen

Ruby Fires Kos

Ruby Fires Kos on klassinen takka, jossa on suorat linjat. Tämän takan muotoilu on ajatonta ja sopii melkein mihin tahansa sisätilaan.

Leveys (mm) 1190

Syvyys (mm) 390

Korkeus (mm) 1080

Ruby Fires Kreta

Ruby Fires surround Kreta on klassinen takka pyöristetyillä linjoilla. Tämän takan klassinen muotoilu on ajatonta ja sopii melkein mihin tahansa sisätilaan.

Leveys (mm) 1200

Syvyys (mm) 540

Korkeus (mm) 1100

Ruby Fires Kreta Mini

Ruby Fires Kreta Mini on klassinen takka pyöristetyillä linjoilla. Tämän takan klassinen muotoilu on ajatonta ja sopii melkein mihin tahansa sisätilaan.

Leveys (mm) 1050

Syvyys (mm) 440

Korkeus (mm) 990

Ruby Fires Lasize

Ruby Fires Lasize on moderni biotakka, jossa on suora muotoilu. Tämä takka sopii hyvin huoneen jakajaksi. Avonainen design antaa kauniin näkymän tulelle joka suunnasta.

Leveys (mm) 980

Syvyys (mm) 320

Korkeus (mm) 1360

Ruby Fires Louis

Ruby Fires Louis on klassinen takka. Tämän takan klassinen muotoilu voidaan yhdistää klassiseen sisustukseen tai klassiseen koristeluun.

Leveys (mm) 1180

Syvyys (mm) 486

Korkeus (mm) 1110

Ruby Fires Marvik

Ruby Fires Marvik on nykyaikainen takka, jossa on suora muotoilu, mutta lämmin ulkonäkö. Marvik on skandinaaviseen tyyliin sopiva, yhdistelmä valkoista MDF:ä ja luonnollista puuta. Malli on melko tasainen ja tästä johtuen näyttää pienemmältä kuin se on todellisuudessa.

Leveys (mm) 1320

Syvyys (mm) 330

Korkeus (mm) 1000

Ruby Fires Milano

Ruby Fires Milano on vapaasti seisova biotakka ja todellinen taideteos. Milanon erityinen ulkonäkö tekee takasta kotisi ihaillun keskipisteen. Milanon yläosaa voidaan kääntää.

Leveys (mm) 760

Syvyys (mm) 300

Korkeus (mm) 900

Ruby Fires Monza

Ruby Fires Monza on nykyaikainen, monipuolinen, vapaasti seisova biotakka. Tässä tuotteessa on vakiovarusteena pyörät, mikä helpottaa sen siirtämistä. Monzalla on kaksi eri puolta, tulipesä ja hyllyt. Monipuolista Monzaa voidaan käyttää huoneenjakajana tai seinämallina. Ulkokuori on valmistettu teräksestä ja hyllyt MDF-levystä.

Leveys (mm) 900

Syvyys (mm) 400

Korkeus (mm) 680

Ruby Fires Nero

Ruby Fires Nero on suosittu perusmalli. Takka sopii hyvin nykyaikaiseen kotiin tai suuriin tiloihin.

Leveys (mm) 1190

Syvyys (mm) 360

Korkeus (mm) 1010

Ruby Fires Nova

Ruby Fires Nova on seinään kiinnitettävä biotakka. Novan tulipesässä on musta takalevy joka luo lisää syvyyttä tuleen. Betoni-ilme on tehty komposiitista, komposiitti on kevyt ja vedenpitävä materiaali.

Leveys (mm) 600

Syvyys (mm) 300

Korkeus (mm) 620

Ruby Fires Nuoro

Nuoro edustaa nykyaikaista, suoraa muotoilua. Tämä takka sopii moderniin sisustukseen. Pienien mittojen ansiosta tämä takka voidaan sijoittaa täydellisesti hieman pienempiin tiloihin.

Leveys (mm) 750

Syvyys (mm) 350

Korkeus (mm) 1190

Ruby Fires Quero

Ruby Fires Quero on Hans Daalderin suunnittelema seinäänkiinnitettävä takka. Hans Daalderin designstudio merkitsee selkeitä linjoja ja luonnolista kauneutta. Quero on kompaktin kokoinen joten se soveltuu hyvin pieniin tiloihin.

Leveys (mm) 600

Syvyys (mm) 245

Korkeus (mm) 750

Ruby Fires Santos

Ruby Fires Santos on moderni ja arvokkaan näköinen takka. Takan pinta jäljittelee luonnonkiveä. Laajojen mittojensa ansiosta tämä takka on huoneen katseenvangitsija.

Leveys (mm) 1300

Syvyys (mm) 470

Korkeus (mm) 1100

Ruby Fires Shigo

Ruby Fires Shigo on vapaasti seisova biotakka. Shigo jäljittelee kivimaljakon muotoilua. Se on design-takka, joka sopii sekä klassiseen, että moderniin kotiin. Shigo on kivituote, jolla on karkea ulkonäkö. Shigo on sisäpuolelta ontto ja sitä tulee vakauttaa.

Leveys (mm) 870

Syvyys (mm) 360

Korkeus (mm) 850

Ruby Fires Silo

Ruby Fires Silo on Hans Daalderin suunnittelema vapaasti seisova design-biotakka. Hans Daalderin designstudio merkitsee selkeitä linjoja ja luonnollista kauneutta. Silossa on vakiovarusteena pyörät, jotka helpottavat liikuttamista. Vapaasti seisovaa biotakkaa voidaan käyttää sekä ulko- että sisätiloissa.

Leveys (mm) 450

Syvyys (mm) 450

Korkeus (mm) 850

Ruby Fires Todos

Ruby Fires Todos on nykyaikainen takka, jossa on suorat linjat. Takan pinta jäljittelee luonnonkiveä. Pienikokoisten mittojen ansiosta tämä takka on helppo sijoittaa pienempiin tiloihin.

Leveys (mm) 780

Syvyys (mm) 365

Korkeus (mm) 1000

Ruby Fires Umbria

Ruby Fires Umbria on seinään kiinnitettävä biotakka. Umbrian taustaseinä on mustaa lasia, mikä luo syvän vaikutelman tuleen.

Leveys (mm) 740

Syvyys (mm) 339

Korkeus (mm) 650