Poreallas tarvikkeet

SPA-allaskloori, 1kg (jauhe)

19,90 

 

Di-kloori 55%, rakeinen.  Allaskloori desinfioi ja puhdistaa allasveden oikeinkäytettynä, eli vesi pysyy puhtaana kloorin ansioista jopa useita kuukausia. Soveltuu ulkoporealtaiden säännölliseen klooraukseen sekä veden shokkikäsittelyyn. Liukenee nopeasti ja täydellisesti. Tarkista aina veden oikea klooritaso käyttäen luotettavaa testimenetelmää. Kloorijauhe lisätään suoraan altaan suodatinosaan, annostelijaa ei tarvita.

 

Kuvaus

Di-kloori 55%, kloorirae.  Allaskloori desinfioi ja puhdistaa allasveden, eli vesi pysyy puhtaana kloorin ansioista jopa useita kuukausia. Soveltuu ulkoporealtaiden säännölliseen klooraukseen sekä veden shokkikäsittelyyn. Kloori on käsitelty raemuotoon, jolloin kloorirae liukenee nopeasti ja kokonaan. Tarkista aina veden klooritaso käyttäen luotettavaa testimenetelmää, kuten 5-way testiliuskoja. Kloorirae lisätään suoraan altaan suodatinosaan pumppujen ollessa käynnissä, josta se leviää suuttimien kautta nopeasti allasveteen. Erillistä annostelijaa ei tarvita kloorirakeen kanssa.

Ulkoporealtaan kloorin käyttöohjeet: Aine liukenee nopeasti ja kokonaan. Soveltuu erinomaisesti sekä jatkuvaan klooraukseen, että shokkikäsittelyyn. Lisää kloorirae altaan suodatinlokeroon suutinpumpun ollessa päällä vähintään 10 minuuttia aineen lisäämisen jälkeen. Rakeet voidaan myös liuottaa ämpärilliseen vettä, joka kaadetaan tasaisesti altaan suodatinlokeroon suutinpumpun ollessa päällä. Vesi on aina laitettava liuosastiaan ennen klooria kaasuuntumisen ehkäisemiseksi. Kloorikaasu on terveydelle vaarallista. Shokkikloorauksen jälkeen ei ole suositeltavaa mennä altaaseen muutamaan tuntiin.

Annosteluohje: Keskimääräinen annostelu 1000 litraa vettä kohden.

– Jatkuvaan klooraukseen 3-4 g päivittäin tarvittaessa

– Shokkikäsittely 6-7 g.

Veden klooripitoisuus on syytä mitata ennen kloorin lisäämistä. Veden klooripitoisuuden tulisi olla 1-2 mg/litra. 1,7 g raeklooria 1000 litraa vettä kohden lisää klooritasoa 1 mg/litra. Veden pH arvon tulisi olla välillä 7,2-7,6.

HUOMIO! Ei saa sekoittaa muiden allaskemikaalien kanssa. Lisää aina tuotetta veteen, eikä päinvastoin. Säilytettävä viileässä, kuivassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa. Huuhtele tyhjä pakkaus allasvedessä ennen hävittämistä.

Spa Deluxe Crystals -kylpysuola

29,00 

Ihanat 4 eri tuoksuista kylpysuolaa: ilma, vesi, tuli sekä maa. 370 g kylpysuolaa/purkki.

Ulkoporealtaan veteen lisättävä kylpysuola. Sisältää neljä erituoksuista hajustesuolaa: ilma, vesi, tuli sekä maa. Lisää 2-3 lusikallista (80 grammaa) suolaa suoraan allasveteen samalla kun pumput ovat päällä. Suola tuo tuoksua kylvyn ajaksi, ja touksu haihtuu ajan mittaan pois.

SPA DUCK -liankerääjä

8,50 

 

SPA DUCK -lika-ankka toimii eräänlaisena ylimääräisenä kelluvana suodattimena, joka kerää allasvedestä epäpuhtauksia itseensä. Imee jopa 40 kertaa oman painonsa verran öljyjä, kosmetiikkaa ja voiteita! Vähentää putkistoon kertyvää likaa.

    estää likaraidan muodostumista vesirajaan
    imee itseensä vedestä öljyjä, voiteita ja kosmetiikkaa
    vähentää suodattimen tukkeutumisriskiä

 

Muovilasi Tik Tucker

29,90 

Muovilasi Tik Tucker on tehty erittäin kestävästä Tritan-muovista jonka ansiosta sen voi pestä astianpesukoneessa. Ulkoporealtaassa muovilasit ovat paljon parempi vaihtoehto verrattuna lasiin, koska ne eivät rikkoudu. Lasi aiheuttaa kaikenlaista ongelmaa rikkoutuessaan allasveteen ja se on todella vaikea saada sieltä kokonaisuudessaan pois.

HappyGlass-lasit ovat valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista sekä ympäristöystävällisimmästä co-polyesteristä. Lasien omistajat ovat ihmeissään, kuinka hyvin HappyGlass säilyttää kirkkautensa useammankin pesukerran jälkeen!

Tik Tucker pakkaus sisältää 4 kpl muovilaseja.

 

Tubbar 2 – kelluva juomateline

34,90 

Eristävä ja kelluva juomateline. Tubbar 2 juomatelineessä on 6 merkittyä paikkaa, jotta kylpijöiden juomat eivät mene sekaisin. Keskellä myös isompi paikka esimerkiksi limsapullolle! Juomateline kelluu vapaasti altaassa ja pitää juomat kaikkien kylpijöiden käden ulottuvilla. Hauska ja laadukas juomateline. Valmistettu Suomessa iskunkestävästä ja vedenkestävästä EPP:stä (paisutettu polypropeeni).

 

Palaa valikkoon