Planika Basket Fire Logs

Voit nyt korvata perinteisen takan nykyaikaisella Basket Fire Logs biotakalla asentamalla sen olemassa olevaan tulipesään. Mahdollisia lisäliitäntöjä ei tarvita, ja voitkin nauttia luonnollisista liekeistä hetkessä. Myöskään ei-toivottuja sivutuotteita kuten tuhkaa, savua, nokea tai epämiellyttävää hajua ei synny, joten se sopii täydellisesti paikkoihin joissa puutakka on kielletty. Basket Fire Logs on täysin vapaasti seisova tuote, ja kompaktin kokonsa ansiosta se sopii niin perinteisiin kuin moderneihin tulipesiin.

Tekniset tiedot

Planika Caro Table

Caro Table on toiminallinen lisävaruste kaikkiin kaupallisiin puitteisiin. Tuotteessa yhdistyvät bioetanolitakan ja korkean seisomapöydän ominaisuudet. Tämä yhdistelmä tekee Caro Table- tuotteesta omaperäisen huonekalun hotelleille tai baareille, joissa se voi toimia coctailpöytänä luonnollisen liekin tunnelmoidessa pöydän keskellä. Tyylikäs tuote on valmistettu moderneista materiaaleista ja paksusta lasista. Liekki on suojattu kestävällä sylinterillä.

Tekniset tiedot

Planika Fire Coffee Table

Fire Coffee Table on tunnelmallinen pöytä, johon on asennettu toimiva bioetanolitakka. Tämä tuote yhdistää luonnollisen liekin kodikkuuden ja lämmön, minimalistiseen viimeistelyyn. Sen rauhoittava tunnelma kutsuu viettämään aikaa sen ympärillä. Valittavissa on kaksi viimeistelyä, luonnollinen ja musta OSB-levy. Pöytälevy on valmistettu läpinäkyvästä lasista, joka lisää takan modernia ulkonäköä. Lisäksi pöytälevyn alla on mukava säilytystila.

Tekniset tiedot

Planika Fire Table Mini

Planika on luonut pienikokoisen Fire Table Mini- sohvapöydän, jossa on sisäänrakennettu biotakka. Tuote on valmistettu kiillotetusta ja lakatusta OSB: stä, joka antaa sille modernin ja ajattoman ulkoasun. Sen universaali väri sointuu täydellisesti kasviston ja luonnonmateriaalien kanssa. Vaihtoehtoisesti pöytälevy voidaan myös valmistaa myös mustana. Pöytä seisoo mustien metallijalkojen päällä täydentäen kokonaisuutta.

Tekniset tiedot

Planika Fire Table Round

Fire Table Round on pieni ja viehättävä sohvapöytä, jossa on sisäänrakennettu takka. Kompaktin koonsa ansiosta se sopii myös pieneen sisutukseen, mutta on samalla katseenkääntävä sisustuselementti isommissakin tiloissa. Sen toiminnallinen ja ainutlaatuinen muotoilu sopii niin perinteiseen kuin moderniin sisätilaan. Valittavissa on kaksi viimeistelyä: luonnollinen ja musta OSB-levy.

Tekniset tiedot

Planika Fireline Automatic 3

Rajattomasti mahdollisuuksia – ohjattavissa älylaitteella.

Fire Line Automatic 3 on markkinoiden edistyksellisin ja hienoin biotakka. Huipputekniikan avulla yhdistyy perinteisen takan tyylikkyys nykyaikaisilla toiminnoilla.

Tämä ainutlaatuinen älykäs ratkaisu mahdollistaa useiden yksiköiden liittämisen yhteen joita voidaan hallita helposti Wi-Fi-järjestelmän kautta. Jos tämä ei riitä, FLA 3 voidaan liittää mihin tahansa Smart Home -järjestelmään, joka tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen käyttömukavuuden ja turvallisuuden.

Tekniset tiedot

Planika Fireline Automatic 3 XL

LA3, jossa on erittäin pitkä polttoaika.

Niille, jotka arvostavat parasta käyttömukavuutta.

Fire Line Automatic 3 XL vie käyttömukavuuden seuraavalle tasolle. Nyt voit nauttia luonnollisista liekeistä pidempään kuin koskaan ennen.

Erittäin suuren polttoainesäiliön ansiosta FLA3 XL on kätevä ratkaisu. Takka mahdollistaa jopa 42 tunnin polttoajan yhdellä täytöllä.

Tekniset tiedot

Planika Fireline Automatic 3 XL Suite logs

Erittäin kehittynyt tuote, jossa on koristeellisia lisävarusteita.

FLA 3 XL Suite Logs on yksi Planikan hienoimmista biotakoista. On useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erottuvan:

Sen biotakkapoltin, Fire Line Automatic 3, on markkinoiden edistyksellisin biotakka. Patentoitu BEV Technology ™, älykkäät ominaisuudet ja kaukosäädin tarjoavat käyttäjälle mahdollisuuden hyötyä erittäin tehokkaasta ja turvallisesta tulesta.

Jotta taataan mahdollisimman mukava käyttö, biotakka on varustettu isolla polttoainesäiliöllä. Se antaa huomattavasti pidemmän polttoajan, verrattuna muihin vakiotuotteisiin. Nyt voit nauttia jopa 25 tuntia tulesta ilman polttoaineen lisäämistä.

FLA 3 XL Suite Logs on lasilla suljettu takka, joka tarjoaa erittäin vakaan ja turvallisen liekin. Lasit voidaan valita kolmesta eri vaihtehdosta yksi, kaksi tai kolmilasinen.

Biotakka voi olla vieläkin kauniimpi lisävarusteidemme kanssa. Takan poltin kehitettiin siten, että se voidaan integroida hyvin aidon näköisten koristelementtien kanssa johon kuuluu keraamiset puut, mustat rakeet ja hehkuvat hiilet.

Tekniset tiedot

Planika Jar Table

Tämä moderni ulkotuli yhdistää betonin viileyden luonnollisten liekkien kanssa, tehden siitä täydellisen ratkaisun kaikille jotka etsivät yksinkertaista ja tyylikästä tapaa rikastuttaa ulkotilaa oikealla tulella. Pöydän keskellä liekit luovat lämpöä ja tunnelmaa ympärilleen.

Tekniset tiedot

Planika L-Fire

Planika mullistaa jälleen biotakkamarkkinat. L-Fire tarjoaa helpoimman ratkaisun. Tästä lähtien voit korvata perinteisen takan nykyaikaisella biopolttimella asentamalla sen olemassa olevaan tulipesään. Mahdollisia lisäliitäntöjä ei tarvita, ja voitkin nauttia luonnollisista liekeistä hetkessä. Myöskään ei-toivottuja sivutuotteita kuten tuhkaa, savua, nokea tai epämiellyttävää hajua ei synny, joten L-Fire sopii täydellisesti paikkoihin joissa puutakka on kielletty.

Tekniset tiedot

Planika L-Fire in Casing

Planika mullistaa jälleen biotakkamarkkinat. L-Fire tarjoaa helpoimman ratkaisun. Tästä lähtien voit korvata perinteisen takan nykyaikaisella biopolttimella asentamalla sen olemassa olevaan tulipesään. Mahdollisia lisäliitäntöjä ei tarvita, ja voitkin nauttia luonnollisista liekeistä hetkessä. Myöskään ei-toivottuja sivutuotteita kuten tuhkaa, savua, nokea tai epämiellyttävää hajua ei synny, joten L-Fire sopii täydellisesti paikkoihin joissa puutakka on kielletty.

Tekniset tiedot

Planika Prime Fire

PrimeFire sopii erinomaisesti kaikkiin yksityisiin tiloihin, jossa se luo lämpöä ja viihtyvyyttä. Se lumoaa ainutlaatuisella muotoilulla ja se on helposti hallittava.

Tämä älykäs bioetanolitakka tarjoaa parhaan mahdollisen mukavuuden ja turvallisuuden. Integroidun automaattisen täyttöjärjestelmän ansiosta inhimillisen erehdyksen riski polttoaineen täyttöprosessin aikana poistuu. Prime Fire Logs perustuu patentoituun BEV Technology ™ -järjestelmään, joka takaa tehokkaan ja puhtaan polttoprosessin ilman savua, hajua tai tuhkaa.

PrimeFire on testattu ja sertifioitu OMNI-laboratorioiden toimesta UL-standardien mukaisesti.

Tekniset tiedot

Planika Pure Flame TV Box

Nauti television katsomisesta, menettämättä takan viehättävää tunnelmaa. Pure Flame TV Box on moderni ratkaisu jossa yhdistyy biotakan ja tv-tason käytännöllisyys. Testattu rakenne varmistaa, että jopa lämpöherkät esineet voidaan laittaa tämän tv-tason päälle.

Tekniset tiedot

Planika Lincoln

Perinteinen bioetanolitakka. Suunniteltu kulkemaan ikuisesti kanssasi.

Lincoln on aidon takan näköinen bioetanolitakka joka voidaan asentaa ilman lattian vahvistusta tai savupiippua. Asennus ei vaadi ammattilaista vaan se toimii Plug&Play periaatteella. Kaikki mitä tarvitset on pistorasia ja paikka tälle upealle biotakalle. Tämä elegantti biotakka tuo takuulla tunnelmaa kotiisi. Tuotteessa on Planikan tapaan kaukosäädin joten sinun ei tarvitse nousta edes sohvalta sytyttääksesi takkaa!

Tekniset tiedot