Piiput Tampere

Meiltä saat piipullesi lisää käyttöikää helpolla. Nuohoojamestarimme saneeraa hormin massaamalla tai putkittamalla. Saneerauksissa ja asennuksissa voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Takan tai hormin remontointi

Schiedel


Yhdessä suomalaisten rakentamisen asiantuntijoiden kanssa Schiedel on kehittänyt erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin sopivat piippujärjestelmät, jotka ovat kestäviä, paloturvallisia ja ympäristöystävällisiä. Ne varmistavat tulisijan hyvän vedon ja ne on helppo ja nopea asentaa myös itse.  

TERÄSPIIPPU PERMETER

Kevyt teräspiippu PERMETER sopii moderniin rakentamiseen ja sisustamiseen. Se on erinomainen hormiratkaisu puulämmitteisiin tulisijoihin, kun hormiliitos on tulisijan päällä.

VALMISPIIPPU ISOKERN

Valmispiippu Isokern valmistetaan islantilaisesta hohka- eli laavakivestä. Sen elementit ovat kevyitä ja Isokern on oikea valinta myös silloin, kun hormin paino on ratkaiseva tekijä. Isokern soveltuu kaikkiin tulisijoihin aina, kun polttoaineena käytetään puuta.

VALMISPIIPPU RONDO PLUS

Rondo Plus on kaikkiin tulisijoihin sopiva haponkestävä ja paloturvallinen kolmikerrospiippu, joka soveltuu myös viljan polttoon. Schiedel Rondo Plussaa on yksihormisena kaikkiaan viittä, tuplahormina viittätoista ja triplahormina kymmentä kokoa, joten optimikokoinen valmispiippu löytyy jokaiseen tulisijaan. Rondo Plus -järjestelmälle myönnetään 30 vuoden toimivuustakuu.

Premodul savupiippujärjestelmät


Hyvä ja tiivis savupiippu on erittäin tärkeä paloturvallisuuden kannalta! Premodul-savupiippujärjestelmä sopii kaikkiin Contura-takkoihin ja sen voi asentaa useimpiin taloihin.

PREMODUL TARJOAA:

  • Osille 10/25 vuoden takuu!!
  • T600-luokituksen
  • Parhaan turvallisuuden
  • Kaikki osat sisältävän kokonaisratkaisun
  • Helpon asennuksen
  • Nopean lämpenemisen ja siten hyvän vedon
  • Tyylikkään muotoilun huomaamattomilla liitoksilla
  • Samat värisävyt kuin Contura-takoissa

Tilaa ilmainen arviokäynti ja pyydä reilu tarjous!

Tai tule käymään takkamyymälässämme
Ylöjärvellä, Vanha Vaasantie 18.
Ma-Pe 10-17, La 10-14 ja sop. muk.
Voit myös soittaa suoraan Juha 0400 672 026