Nunnauuni-tampere

Nunnauuni tulisijat Ylöjärvellä

Varaava takka on mitä miellyttävin tunnelmanluoja, sillä sen pehmeässä lämmössä on miellyttävä oleskella ilman tukalaa kuumuudentunnetta. Tunnelman lisäksi NunnaUunin varaava takka varastoi ja luovuttaa lämpöä tehokkaasti kokoonsa nähden. Yhdellä lämmityskerralla takan vuolukivisydän luovuttaa miellyttävän pehmeää lämpöä yli vuorokauden ajan. Mallistostamme löytyy varaavia takkoja kohteen ainoaksi lämmönlähteeksi tai energialaskua pienentäväksi lisälämmönlähteeksi. Jokainen takka on valmistettu suurella ammattiylpeydellä, vuosikymmenten käsityöperinteitä kunnioittaen. Siksi voit olla varma, että varaava takkasi on kestävä, kotimainen valinta.

Katso koko Nunnauuni mallisto tästä

Takkojen pintavaihtoehdot

Täysvuolukivisen NunnaUuni-takan pintaan on myös vaihtoehtoja harmonisen vuolukivipinnan lisäksi. Pidätkö mieluummin lasipinnasta tai keraamisesta laatasta? Sisältä takka on aina aitoa vuolukiveä, mikä takaa sinulle NunnaUuni-takan miellyttävän lämpönautinnon.

Takka erilaisiin tarpeisiin

NunnaUunin valikoimista löydät tulisijan jokaiseen tilaan ja tarpeeseen: tunnelmanluojaksi, nopeasti lämpiäväksi lämmönlähteeksi, seinän viereen, kulmaan tai vaikkapa tilanjakajaksi. Tunnelimalliset takat sopivat erinomaisesti tilanjakajaksi keskelle huonetta tai kahden tilan väliin, jolloin voit nauttia takkatulesta molemmin puolin. Tunnelimallisen takan saat vuolukivipinnan lisäksi keraamisella pinnalla laatoitettuna. Mikäli et löydä mieleistäsi takkaa vakiomallistostamme, teemme myös takkoja mittatilauksesta.