Tuplahyödyt takkaleivinuunista – miellyttävää lämpöä ja herkkuja uunista. Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta Solo-takkojen uuni pysyy puhtaana. Erinomainen valinta nykyaikaiseenkin kotiin!

Solo-takkaleivinuunien suurin malli antaa tuplahyödyt – reilusti lämpöä ja herkkuja uunista. Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta Solo-takkojen uuni pysyy puhtaana. Erinomainen valinta isommankin tilan tarpeisiin!

Erkkeriluukkuisesta takkaleivinuunista saat miellyttävän lämmön ja uuniruokien lisäksi laajan tulinäkymän. Erinomainen valinta avaraan kotiin!

Duo-takkaleivinuunissa yhdistyy perinteinen leivinuuni ja varaava takka mahtavilla lämpöominaisuuksilla. Aidossa vuolukiviuunissa paistuvat myös korkeita lämpötiloja vaativat pitsat ja piirakat. Tosilämmittäjän ja ruoanlaittajan valinta!

Monipuolinen keittiön tehopakkaus! Uuni lämpenee vaivattomasti samalla kun valmistat ruokaa liedellä. Ruoanlaiton ohella varaava puuhella antaa pikalämmön lisäksi pitkään kestävää lämpöä. Erinomainen valinta myös mökille.

Pieni ja siro Helene puuliesi sopii niin kotikeittiöön kuin mökille. Liesitasolla varustetussa varaavassa takassa, Helene-puuliedessä on kaksi valurautaista keittolevyä.

Perinteinen leivinuuni näppärässä koossa. Paistaa myös kovaa kuumuutta vaativat pitsat ja piirakat aidossa vuolukiviuunissa. Soveltuu ruoanlaiton lisäksi kodin lämmittämiseen.

Perinteinen leivinuuni järeään käyttöön. Vuolukiviuunin lämpö paistaa isonkin määrän kovaa kuumuutta vaativia leivonnaisia, kuten pitsoja ja piirakoita.

Palaa valikkoon

Ota yhteyttä