NOVITEK Ulkoporeammeet

Huippulaadukkaat kotimaassa valmistetut ulkoporealtaat

Novitek-ulkoporeallasperhe koostuu neljästä mallistosta. Standard- ja Select -mallistot ovat saatavilla kaikilta jälleenmyyjiltä ja Novitek Premium -kauppiailta löydät näiden lisäksi myös Exclusive- ja Lumispa- mallistot. Eri mallistoissa vaihtelevat muun muassa altaiden koko, hierontateho, ominaisuudet ja räätälöitävyys.

Kaikki Novitek-ulkoporealtaat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Valitse neljästä mallistosta sinulle ulkomitoiltaan, hierontatehoiltaan ja ominaisuuksiltaan sopivin ulkoporeallas.

Lämpöeristys

Altaiden seinät ja pohja on eristetty kotimaisella suulakepuristetulla polyuretaanieristeellä, joka takaa markkinoiden parhaan lämmöneristävyyden.7

Kestävä eristekansi

Jokaisen altaamme mukana tulee 12 cm paksu säänkestävä eristekansi, joka pitää veden kylpyvalmiina ympäri vuoden.

Alumiinirunko

Kaikissa altaissamme on pitkäikäinen alumiinirunko. Alumiinirunko jakaa vesimassan painon tasaisesti koko altaan alueelle. Runko on rakennettu ja eristetty niin, ettei konetilaan synny lämpöhukkaa.

LED-valaistus

Monivärinen LED-tunnelmavalaistus lisää porekylvyn rentouttavuutta. Classic- ja Exclusive -mallistoihin saatavilla lisävarusteena myös valaistut suuttimet ja säätimet.

Balboa ohjauskeskus

Novitek-ulkoporealtaissa käytetään alan johtavan valmistajan, amerikkalaisen Balboan, ohjauskeskuksia. Luotettavuudeltaan ylivertaiset keskukset on rakennettu kestämään kaikkia sääolosuhteita.

Kuitusuodatusjärjestelmä & otsonointi

Kuitusuodatusjärjestelmä poistaa vedestä roskat sekä ihosta irronneet epäpuhtaudet. Otsonointi tuhoaa vedestä bakteereita ja leväitiöitä, jolloin vesi kirkastuu ja raikastuu tehokkaasti ja ekologisesti. Kylpyvesi pysyy aina säihkyvän puhtaana.

Synteettinen pohja-allas

Novitek-altaissa on paksut eristekerrokset, jonka vuoksi altaiden alle ei tarvitse asentaa erillisiä eristelevyjä. ABS-muovinen pohja-allas suojaa altaan pohjaeristystä ja koneistoa.

Komposiittiulkoverhous

Altaiden ulkopinnoissa käytettävä komposiittiverhous soveltuu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin. Komposiitti säilyttää hyvin alkuperäisen värinsä, on helppo pitää puhtaana ja näyttää yhtä hyvältä vielä vuosien päästä.

Lumispa mallisto - Kylpylä kotonasi

Raskas työpäivä takana. Vapaailta ja hetki omaa aikaa edessä. Istuessasi Lumispa-ulkoporealtaaseen mielesi karkaa takaisin lomamatkoille luksuskylpylöiden ylellisiin hoitoihin.

Lumispa-mallisto on syntynyt rakkaudesta suomalaiseen luontoon. Halusimme tuoda täydellisen kylpynautinnon kylpylöistä ulos pohjoisen tähtitaivaan alle. Lumispa on muodoltaan modernin skandinaavinen ja ominaisuuksiltaan täydellinen ulkoporeallas, joka kestää aikaa, katseita ja käyttöä – niin kuin hyvä design aina.

Exclusive mallisto - Kun hyvä ei riitä

Pimenevä talvinen ilta. Kiristyvä pakkanen. Hengityksesi höyryää kilpaa lämpimän veden kanssa avatessasi altaan kannen. Ihoasi nipistelee, kun istahdat ulkoporealtaan kuplivaan syleilyyn.

Uusi Exclusive -mallistomme on yhdistelmä perinteistä ulkoporeallasmuotoilua ja puhtaan skandinaavisia linjoja. Kauniin ulkomuodon ja erinomaisen vakiovarustelunsa lisäksi Exclusive -altaat ovat päivitettävissä runsailla lisäominaisuuksilla.

Select mallisto - Yksinkertainen on kaunista

Klassinen suomalainen mökkimaisema. Rantasaunan piipusta nousee savua. Jossain tyynen järven takana laulaa kuikka. Tunnet olevasi yhtä luonnon kanssa lempeiden kuplien hyväillessä kehoasi.

Select-malliston altaat noudattavat nimensä mukaisesti klassista ulkoporealtaiden muotokieltä, ja sopivat hyvin perinteiseen suomalaiseen maisemaan. Mallistoon kuuluu kolme erinomaisesti varusteltua allasta, jotka tarjoavat eri istuinvaihtoehdoillaan kunnon kylpyelämyksen jokaiseen makuun.

Kaipaatko altaaseesi enemmän näyttävyyttä tai käytännöllisiä lisäominaisuuksia? Premium-varustelulla nostat Select-altaasi täysin uudelle tasolle.

Standard mallisto - Ulkoporeallas kuuluu kaikille

Laadukas ulkoporeallas on nautinto, joka kuuluu kaikille. Standard on yksinkertaisen tyylikäs allasperhe, jonka altaat sopivat erinomaisesti ensimmäiseksi ulkoporealtaaksi. Räätälöitävistä Classic- Exclusive- ja Lumispa-mallistoistamme poiketen Standard -altaat myydään valmiina paketteina. Nämäkin altaat valmistetaan käsityönä Salossa – taattua Suomalaista laatua.

Lisävarusteet

ControlMySpa™

ControlMySpa™ - altaan etäohjaus on suunniteltu entistä joustavampaan ja helpompaan käyttöön. Sovelluksen avulla voit olla yhteydessä altaaseesi mobiililaitteen avulla, missä tahansa kuljetkin. Voit mm. säätää lämpötilaa, sekä aikatauluja, hallita valoja ja vastaanottaa ilmoituksia. CMS- etäohjaus kuuluu vakiona Exclusive, Lumispa ja Select PREMIUM tuoteperheiden altaisiin. Muihiin malleihin saatavilla lisävarusteena.

Vakiona: LUMISPA,SELECT PREMIUM ja EXCLUSIVE

Saatavilla: SELECT

Suojaa altaasi talven varalle! Altaan suojapeite pidentää altaan kannen käyttöikää ja antaa lisäeristystä saumakohtiin. Peite suojaa hyvin lumelta, tuulelta ja roskilta. Se on kevyt ja helppo asettaa altaan päälle. Peitteen korkeus on n. 100cm ja sen alareunassa on kuminauhakiristys. Peitettä on saatavilla usealla eri kokovaihtoehdolla.

Kansiteline Premium

- Hydraulinen kansimekanismi tekee kannen käytöstä vaivatonta - Pulverimaalattu runko - Lukitusmekanismi vastatuuleen - Pyyhekoukut - Soveltuu lähes kaikkiin allasmalleihin

Led-valaistus

Näyttävä ja tunnelmallinen valaistus Led-valoilla! Emme pääse nauttimaan Suomessa auringonvalosta kovinkaan pitkään, joten tunnelman luominen valaistuksen avulla on erityisen tärkeää. Led-valaistut suuttimet ja säätimet lisäävät erinomaisesti kylvyn tunnelmallisuutta. Valaistus veden alla olevissa suuttimissa antaa upean heijastuksen allasveteen. Led- valaistut suuttimet ja säätimet kuuluvat vakiona Select tuoteperheen Premium – malleihin. Tehdasasenteisena lisävarusteena ne on saatavana myös Exclusive tuoteperheen altaisiin.

Kuuluu vakiona: SELECT PREMIUM
Saatavilla tehdasasenteisena: EXCLUSIVE

UV- puhdistus

Balboan suunnittelema WAVETEC254™ sanitaatiojärjestelmä on suunniteltu kestämään porealtaan vaativaa ympäristöä. UV-valo tuhoaa 99% haitallisista viruksista, bakteereista ja taudinaiheuttajista lisäämättä veteen mitään haitallisia kemikaaleja tai kaasuja. UV-puhdistus on saatavilla tehdasasenteisena lisävarusteena Exclusive ja Lumispa tuoteperheiden altaisiin.

Kuuluu vakiona:
 
Saatavilla tehdasasenteisena: LUMISPA, EXCLUSIVE

Lisälämmitin

3kW lisämmitin kuuluu vakiona ainoastaan Exclusive tuoteperheen Ylläs allasmalliin. Lisävarusteena tehdasasenteinen 3kW lisälämmitin on saatavilla Select, Exclusive ja Lumispa tuoteperheiden altaisiin. Lisälämmitin lämmittää veden asetettuun lämpötilaan nopeammin ja ylläpitää lämpötilan kaikkein kovimmillakin pakkasilla.

Kuuluu vakiona:
 
Saatavilla tehdasasenteisena: LUMISPA, SELECT, STANDARD, EXCLUSIVE ja SELECT PREMIUM