Nordpeis kiertoilmatakat

Mieltä saat huippulaadukkaat Norjalaiset Nordpeis takat. Takoissa on yhdistetty teräksen ja betonin lujuutta. Kevytbetonikuoret voit maalata haluamasi remonttimaalilla, jolloin takka sopii juuri sinun sisustukseesi, täydellisesti! Väri on helppo vaihtaa tulevaisuudessa maalaamalla se uudestaan, mikäli se alkaa kyllästyttää, tai pinta likaantuu.

Nordpeis tuote-esite 2019.pdf

Suosituimmat mallit

Norpdeis Monaco - matala

Monaco - matala

Nordpeis Monaco on hissiluukullinen kolmilasinen kiertoilmatakka. Ilma-aukot on piilotettu jalustaan.
Monaco Matalassa tulipesä on matalammalla. Monaco Matalaan on saatavissa kaksi erilaista penkkiä, sekä halkotila, jonka voi sijoittaa takan molemmille puolille.

Klikkaa tästä lisätietoja

Norpdeis Monaco - korkea

Monaco - korkea

Nordpeis Monaco on hissiluukullinen kolmilasinen kiertoilmatakka. Ilma-aukot on piilotettu jalustaan.
Monaco Korkeassa tulipesä on nostettu korkealle, jolloin tuli näkyy hyvin esimerkiksi sohvakaluston takaa.

Klikkaa tästä lisätietoja

Norpdeis Monaco C matala

Monaco C - matala

Nordpeis Monaco C on hissiluukullinen kulmalasinen kiertoilmatakka. Ilma-aukot on piilotettu jalustaan. Monaco C Matalassa tulipesä on matalammalla. Takkaan on saatavissa myös penkki.

Klikkaa tästä lisätietoja

Norpdeis Monaco C korkea

Monaco C - korkea

Nordpeis Monaco C on hissiluukullinen kulmalasinen kiertoilmatakka. Ilma-aukot on piilotettu jalustaan. Monaco C korkeassa tulipesä on korkealla. Takkaan on saatavissa myös puutila.

Klikkaa tästä lisätietoja

Norpdeis ME

ME

ME-sarja sisältää seitsemän takkauunia, ja voit valita seitsemän erilaisen muotoratkaisun välillä, niin että valitsemasi takkauuni sopii juuri sinun ja kotisi tyyliin. Ehkä haluat sen seisovan lasijalustalla? Tai ehkä haluat pyöreän takkauunisi seinälle tai roikkumaan katosta? 

 

Klikkaa tästä lisätietoja

BOX - Päästä luovuutesi valloilleen!

Kirjahylly, pöytä tai puuhylly? BOX-moduulijärjestelmä antaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia kodin sisustamisessa samalla kun BOX-takkamoduuli on erottamaton osa huoneen sisustusta.

Kun Nordpeisin suunnittelija Ingvild Wasbotten Mørk suunnitteli BOX-kiertoilmatakan, hänen tavoitteenaan oli huonekalukonsepti, jossa takka on keskeinen elementti.

– BOX on takan ja huonekalun yhdistelmä. Se on vaihdeltavissa oleva moduulijärjestelmä, joka voidaan rakentaa niin suureksi tai pieneksi kuin halutaan, kertoo Mørk.

Klikkaa tästä lisätietoja

Nordpeis-Odence

Odence

Nordpeis Odense on nykyaikainen ja tyylikkään linjakas takka. Takan alaosassa on koristeellinen halkotila. Korkean palotilan ja suuren kulmaluukun ansiosta tuli näkyy kaikkialle huoneeseen. Odense voidaan sijoittaa seinää vasten tai kulmaan. Lattialevy kirkasta lasia saatavana lisävarusteena.

Klikkaa tästä lisätietoja

Ronda

Ronda on korkea vapaasti seisova, kauniin pyöreä takka, joka ei vaadi paljoa asennustilaa ja joka on helppo asentaa. Tuli näkyy korkealta ja tekee hyvän vaikutuksen esim. huoneen keskelle asennettuna. 2 metriä korkeasta Rondasta on saatavana kolme versiota.
Kaikkiin Ronda-malleihin saa lisävarusteena PowerStone™ lämpömakasiini, joka varastoi tehokkaasti lämpöä ja luovuttaa sen sitten hitaasti ja tasaisesti.

Klikkaa tästä lisätietoja

Praha

Tulipesän kolmilasinen luukku tuo tunnelmaa kaikkiin suuntiin! Tulipesä on nostettu korkealle, jolloin tulen tunnelma näkyy myös huonekalujen takaa. Prahasta on saatavissa sekä matala että korotettu malli. Toimitus sisältää suojaseinäsarjan. Tulipesän luukun kehykseen on valittavissa kaksi värivaihtoehtoa.

Asennusohje ja mitat.pdf

Monaco (kolmilasinen)

Nordpeis Monaco on hissiluukullinen kolmilasinen kiertoilmatakka. Ilma-aukot on piilotettu jalustaan. Monaco Matalassa tulipesä on matalammalla ja Monaco Korkeasssa tulipesä on korkeammalla. Monaco Matalaan on saatavissa kaksi erilaista penkkiä. Monaco Matalaan ja Korkeaan on saatavissa halkotila, jonka voi sijoittaa takan molemmille puolille.

Monaco Matala - asennusohje ja mitat.pdf

Monaco Korkea - Asennusohje ja mitat.pdf

Muita Nordpeis takkamalleja

Ota yhteyttä

Nordpeis takkasydämet