Nordpeis QUADRO

Nordpeis Quadro on kamiina, jonka muotoilu on hillitty ja puhdaslinjainen. Suuri kulmikas lasi takaa hyvät näkymät liekkeihin molemmilta puolilta. Valitse erilaisten jalustojen ja kansien välillä.

Nordpeis kamiinoilla on pitkät perinteet jo monen kymmenen vuoden takaa, mutta muotoilu on silti moderni ja materiaalit erittäin laadukkaita.  Kamiinan ominaispiirteitä ovat nopea lämmönluovutus, pintalämpötilan maltillisuus sekä vähäisempi puuntarve. Puukamina vie monen ajatukset mökkeilyyn, lapsuudenkotiin ja nostalgiaan. Se on yhä paras ratkaisu esimerkiksi mökille ja pieniin tiloihin, jotka täytyvät saada nopeasti lämpimäksi. Nordpeis kamiina on myös erittäin kaunis ja monipuolinen sisustuselementti, joka pienen kokonsa ansiosta sopii moneen tilaan.

Quadro Colorado on hieno kamiina, jonka kulmaluukusta tuli näkyy laajalle. Quadro Colorado vie vain vähän lattiapinta-alaa. Colorado versiossa kuoret ovat betonia, ja se erittelee tuotteen muista. Kaminan ominaisuudet, matalilla pintalämpötiloilla.

Kyllästyitkö betoniin? Ei hätää, hae remonttimaalia rautakaupasta ja maalaa kuoret mustaksi, valkoiseksi, harmaaksi, tai jouluksi punaisella ja pääsiäiseksi keltaisella!