Nordpeis ME

PYÖREÄNLÄMMIN UUTUUS

– ME-sarjan ideana on, että jokainen voi löytää mieluisensa kamiinan, kertoo Nordpeisin tuotesuunnittelija Ingvild Wasbotten Mørk. Hän on yhdessä Montaagin suunittelija Karoline Sandnes Bommenin kanssa suunnitellut ME-kamiinan.

– Suunnitteluprosessi käynnistyi itse asiassa kuntosalin ilmastointijärjestelmän pyöreästä muodosta, joka inspiroi meitä kehittämään ideaa edelleen pyöreäksi tulipesäksi, kertoo Mørk.

Tuloksena oli ME-tulisija, muodoltaan pyöreä, monien mahdollisuuksien kamiina.

Lataa tästä käyttö- ja asennusohje.pdf

Mallivariaatiot

Nordpeis ME

Seitsemän muotoa

ME-sarja sisältää seitsemän takkauunia, ja voit valita seitsemän erilaisen muotoratkaisun välillä, niin että valitsemasi takkauuni sopii juuri sinun ja kotisi tyyliin. Ehkä haluat sen seisovan lasijalustalla? Tai ehkä haluat pyöreän takkauunisi seinälle tai roikkumaan katosta? 

– Tyylejä ja makuja on niin monenlaisia, ja sen takia olemmekin suunnitellet useita eri mahdollisuuksia kamiinan asentamiseen. Jos lattiatilaa on vain vähän tai kamiinan ei haluta seisovan lattialla, voit kiinnittää sen seinään tai kattoon. Jos uusin design kiinnostaa, voi valita lasijalustan. Oma suosikkini on katosta riippuva vaihtoehto, ja pidän paljon myös massiivisesta Steel-jalustasta. Lasijalusta on kuitenkin kaikkein innovatiivisin, toteaa Mørk.

Pyöreitä muotoja

Pyöreä kamiina on muotoiltu kuperaksi, jolloin lämpö leviää nopeasti huoneeseen. Sivuilla olevat ikkunat auttavat näkemään liekit läheltä.

– Pyöreä muoto on pöydistä ja peileistä tuttu, mutta ei niinkään kamiinoiden tai takkojen yhteydessä. ME-kamiina on hieno kontrasti muuhun sisustukseen, joka usein muodostuu suorista linjoista ja nelikulmaisista muodoista. Kamiinan pyöreä muoto hivelee silmää, ja tuhkalaatikkokin piiloutuu sen uumeniin oikein hyvin, kertoo Mørk.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!