Nordpeis DUO

Pienet kamiinat sopivat tilaan kuin tilaan. Halusit sitten pienen tilan lämpöiseksi ja tunnelmalliseksi, tai vastaavasti isoon tilaan pienemmän tulisijan, on pieni kamiina käytännöllinen vaihtoehto. Nykyään varsinkin pohjoismaisessa sisustuksessa ja skandinaavisessa tyylissä arvostetaan keveyttä ja minimaalisuutta. Silloin pieni, mutta tyylikäs, kamiina on mitä ihanin vaihtoehto. Muita etuja ovat muun muassa edullisempi hinta, ei vaadita raskaita asennuksia ja se on mahdollista asentaa myös muihin kerroksiin keveytensä ansiosta.

Pieni kamiina ei kuitenkaan ole pelkkä silmän ilo vaan se myös todella lämmittää! Älä anna pienen koon hämätä – Nordpeis-kamiinoista virtaa voimakas lämpö tasaisesti koko huoneeseen kiertoilmatoiminnon avulla. Vaikka pieni kamiina olisi toisella puolella huonetta, oikein sijoitettuna se lämmittää silti koko huoneen!

Kaikki Nordpeis-kamiinat tehdään erittäin kestävistä verhoilulevyistä, jotka on kehitetty sietämään iskuja ja korkeita lämpötiloja. Ne myös polttavat puuta puhtaasti luoden vähemmän päästöjä ja pitäen savupiipun paremmassa kunnossa. Lasiluukut pysyvät kirkkaampina ja puuta kuluu vähemmän.

Duo mallit

Duo 1. Pilarimalli, jonka suuri lasiovi ja sivulasit antavat tyylikkään näkymän tulipesään. Duo sopii niin nurkkaan kuin suorallekin seinälle, teräspiipun kanssa sen voi asentaa seisomaan vapaasti.

Duo 2. Sivulasi tekee tyylikkään vaikutelman ja antaa hyvän tulinäkyvyyden. Kamiinan alla sivussa on käytännöllinen halkotila.

Duo 4. Tyylikäs sivulasi peittää kamiinan molemmat sivut kannesta lattiaan. Kamiinan alla on oven taakse jäävä halkotila.

Duo 5. Kokonaan musta kamiina.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!