Nordpeis BOX

Nordpeis BOX

Kirjahylly, pöytä tai puuhylly? BOX-moduulijärjestelmä antaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia kodin sisustamisessa samalla kun BOX-takkamoduuli on erottamaton osa huoneen sisustusta.

Kun Nordpeisin suunnittelija Ingvild Wasbotten Mørk suunnitteli BOX-kiertoilmatakan, hänen tavoitteenaan oli huonekalukonsepti, jossa takka on keskeinen elementti.

– BOX on takan ja huonekalun yhdistelmä. Se on vaihdeltavissa oleva moduulijärjestelmä, joka voidaan rakentaa niin suureksi tai pieneksi kuin halutaan, kertoo Mørk.

Nordpeisin uutuus BOX käsittää suuria ja pieniä moduuleja, jotka voidaan sovittaa takkamoduulin ympärille niinkuin itse halutaan. Moduulit voivat toimia kirjahyllyinä, polttopuulokeroina tai avoimina hyllyinä, jotka voi sulkea ovilla, jos niitä käytetään säilytystiloina.

Nordpeis BOX asennusohje - kolmilasinen malli.pdf

Nordpeis BOX asennusohje - kulmalasinen malli.pdf

Mustaa, valkoista tai tammea

BOX-takka on monien mahdollisuuksien takka. Valitse ensin väri ja takkamoduuli. Sen jälkeen yhdistät muut moduulit. Nyt on mahdollisuus käyttää luovuutta, jotta saat oman, ainutlaatuisen takkahuonekalun. Voit valita takkamoduulin joko kahdella tai kolmella seinällä ja kehikot joko mustina tai valkoisina.

– Jos valitset tammiset kaapinovet, kokonaisuudesta tulee pehmeämpi ja huonekalu saa kauniin, pohjoismaisen ilmeen. Kaikki riippuu sinusta itsestäsi ja toivomuksistasi, toteaa Mørk. 

Nordpeis BOX osat

Puhtaat linjat

BOX-kiertoilmatakkasarja edustaa modernia ajattelua, ja Ingvild Wasbotten Mørk uskoo sen sopivan hyvin yhteen nykyisten huonekalutrendien kanssa.

– Vielä jokin aika sitten tulisijalla ymmärrettiin nurkkatakkaa takareunuksineen ja kaarineen. Nykyisin useimmissa takoissa on puhtaampi ja tyylitellympi muotoilu, ja ratkaisut ovat yksinkertaisempia ja suoralinjaisempia ilman mitään turhuuksia, toteaa suunnittelija. Hänen mielestään tyylin ja tarpeiden tulee ratkaista, minkä takan valitsemme.

– Ajattele, missä vietät eniten aikaa, jotta näet siellä varmasti myös takkatulen liekit. Sitten on arvioitava, kuinka paljon tilaa on käytettävissä. Nordpeisin BOX on oikea valinta pieneen tilaan, koska nyt kirjahyllyn ja takan voi yhdistää.

 

Mørk tulee piakkoin vaihtamaan kotonaan oman takkansa uuteen ja toivoo takkaa, josta voi tulla olohuoneen keskus.

– Haluan jotain, joka sopii muuhun sisustukseen ja asunnon arkkitehtuuriin. Valitsen paljon mieluummin suuren takan kuin suuren TV-ruudun. Ehdottomasti! TV voi olla kellarikerroksessa.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!