LIEDET, HELLAT

Valikoimistamme löydät myös liedet asuntoon ja mökille!

Salzburg S

Salzburg S on perinteistä varaavaa takkaa pienempi ja kevyempi, eli se on niin sanotusti varaava kevyttakka. Se lämpiää nopeammin keveytensä ansiosta, mutta lämmittää silti pitkään verrattuna esimerkiksi kiertoilmatakkoihin.

Monesti varaavat takat mielletään isoiksi ja painaviksi lämmöntuottajiksi, jotka vaativat runsaasti tilaa ja huolenpitoa, mutta Salzburg S on tehty nimenomaan vastaamaan kasvanutta tarvetta pienestä takasta, joka tuo miellyttävää sekä energiatehokasta lisälämpöä asuntoon, mutta ei kuitenkaan dominoi tai lämmitä tilaa liikaa.

Lisävarusteena saatavalla keittotasolla yhdistät hellan ominaisuuden takkaan.

Korkeus: 1110 mm
Leveys: 600 mm
Syvyys: 434 mm
Hormiliitos: Takaa
Paino: 360 kg
Nimellisteho: 2,1 kW
Polttopuiden max.pituus: 25 cm
Hyötysuhde: 89 %
Savukaasujen ka. lämpötila: 171 °C

Valikoimistamme löydät laadukkaat Italialaiset La Nordica puuhellat. Voit tutustua valikoimaan myös valmistajan suomalaisilla sivuilla www.lanordica.fi.

Rosetta puuhella

Uskallamme väittää että Rosetta on Suomen laadukkain hella vaihtoehto hinta/laatusuhteeltaan. Se on kehitelty vastaamaan asiakkaiden toiveita. Suuri pesä lasiluukulla mahdollistaa näkymän tulelle. Suuri uuni ja puunsäilytyslaatikko mahdollistavat kaiken hyödyn niin kotona kuin mökilläkin.Tulipesässä huippuunsa hiottu polttotekniikka, jolla poltat isojakin puita mahdollisimman pitkään, jopa illasta aamuun asti yhdellä puunlisäyksellä! Uunin alla haudutuslaatikko, jossa voit hauduttaa erilaisia laatikkoruokia. Lämpötilaa säädät kätevästi ilmansäätöventtiili.

Mitat (l x k x s): 869x843x572 mm 
Teho: 7,2 kW
Paino: 153 / 167 kg
Tulipesän koko: 230x350x382 mm 
Lämmitysala: 206 m³ Co päästöt:
Hormiliitos: 130 mm, päältä tai takaa
Uunin koko: (l x k x s) 245x300x384 mm
Turvaetäisyydet palavaan
sivuilla: 300 mm
takana: 400 mm
edestä: 1000 mm
 
Vakiovärit: Pun, beige, vuolukivi
Lisävarustevärit: Musta ja valkoinen
 
Katso kaikki mallit osoitteesta: www.lanordica.fi

Vicenza - RST tai musta integroitava 60 cm puuhella

Kalusteisiin integroitava puuhella. Tulipesä yläpuolella puolella ja tehokas paistouuni alhaalla. Tulipesässä triplalasi. Valurautainen keittotaso päällä. Hormiliitännät taakse, oikealle, vasemmalle, päältä valittavissa asennuksen aikana. Turvaetäisyys sivuille 0 cm. Väri saatavilla ruostumattomana tai mustana. Alla säilytyslaatikko. Automaattinen alailman säätö. Molempien luukkujen kätisyys vaihdettavissa. Mahdollisuus sähkökytkennälle, jolla saadaan uuniin valo.

Katso kaikki mallit osoitteesta: www.lanordica.fi

Verona - RST tai musta integroitava 80 cm puuhella.

Kalusteisiin integroitava puuhella. Tulipesä yläpuolella ja tehokas paistouuni alhaalla. Tulipesässä triplalasi. Valurautainen keittotaso päällä. Hormiliitännät taakse, oikealle, vasemmalle, päältä valittavissa asennuksen aikana. Turvaetäisyys sivuille 0 cm. Väri saatavilla ruostumattomana tai mustana. Molempien luukkujen kätisyys vaihdettavissa. Mahdollisuus sähkökytkennälle, jolla saadaan uuniin valo.

Katso kaikki mallit osoitteesta: www.lanordica.fi

Padova - RST tai musta integroitava 90 cm puuhella

Kalusteisiin integroitava puuhella. Tulipesä vasemmalla puolella ja tehokas paistouuni oikealla. Tulipesässä tuplalasi. Valurautainen keittotaso päällä. Hormiliitännät taakse, oikealle, vasemmalle, päältä valittavissa asennuksen aikana. Turvaetäisyys sivuille 0 cm. Väri saatavilla ruostumattomana tai mustana. Alla säilytyslaatikko. Automaattinen alailman säätö. Mahdollisuus sähkökytkennälle, jolla saadaan uuniin valo.

Katso kaikki puuhellamallit www.lanordica.fi

Tilaa ilmainen arviokäynti ja pyydä reilu tarjous!

Tai tule käymään takkamyymälässämme
Ylöjärvellä, Vanha Vaasantie 18.
Ma-Pe 10-17, La 10-14 ja sop. muk.

Voit myös soittaa suoraan Juha 0400 672 026