Nordpeis Kamiinat

Nordpeis ME

– ME-sarjan ideana on, että jokainen voi löytää mieluisensa kamiinan, kertoo Nordpeisin tuotesuunnittelija Ingvild Wasbotten Mørk. Hän on yhdessä Montaagin suunittelija Karoline Sandnes Bommenin kanssa suunnitellut ME-kamiinan.

ME-sarja sisältää seitsemän takkauunia, ja voit valita seitsemän erilaisen muotoratkaisun välillä, niin että valitsemasi takkauuni sopii juuri sinun ja kotisi tyyliin. Ehkä haluat sen seisovan lasijalustalla? Tai ehkä haluat pyöreän takkauunisi seinälle tai roikkumaan katosta?

 

Klikkaa tästä katsoaksesi lisää

Nordpeis BOX

Kirjahylly, pöytä tai puuhylly? BOX-moduulijärjestelmä antaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia kodin sisustamisessa samalla kun BOX-takkamoduuli on erottamaton osa huoneen sisustusta.

Kun Nordpeisin suunnittelija Ingvild Wasbotten Mørk suunnitteli BOX-kiertoilmatakan, hänen tavoitteenaan oli huonekalukonsepti, jossa takka on keskeinen elementti.

– BOX on takan ja huonekalun yhdistelmä. Se on vaihdeltavissa oleva moduulijärjestelmä, joka voidaan rakentaa niin suureksi tai pieneksi kuin halutaan, kertoo Mørk.

Klikkaa tästä katsoaksesi lisää

Nordpeis DUO

Nordpeis Duo on Norjalainen huippulaadukas kamina! Erittäin tarkasti viimeistelty tuote on pienestä koostaan huolimatta tyylikäs, laadukas ja erittäin tehokas! Pienet kamiinat ovat omiaan pienempiin tiloihin, kuten vaikkapa saunan takkatupaan, mutta myös isompaankin olohuoneeseen tuomaan lämpöä ja tunnelmaa. Se vie vähemmän tilaa kuin raskaat takat ja on ihana katseenkiinnittäjä sekä tunnelmanluoja.

Klikkaa tästä katsoaksesi lisää

Nordpeis QUADRO

Yksi suosituimmista kamiinoistamme on saanut “kasvojen kohotuksen”. Nordpeis Quadro on kamiina, jonka muotoilu on hillitty ja puhdaslinjainen. Suuri kulmikas lasi takaa hyvät näkymät liekkeihin molemmilta puolilta. Valitse erilaisten jalustojen ja kansien välillä.

Klikkaa tästä katsoaksesi lisää

Nordpeis UNO

Millaisia pieniä kamiinoita on sitten olemassa? Nordpeis tarjoaa todelliset mini kamiinat. Kaikista pienimmät mallit löytyvät erittäin tyylikkäästä Uno-sarjasta.

Uno-sarjan pienet kamiinat ovat monipuolisia sekä tulisijoina että sisustuselementteinä.  Ne voidaan laittaa niin kulmaan, seinän viereen kuin keskelle huonettakin. Lisävarusteena saatava teräspiippu mahdollistaa sen sijoittamisen keskelle huonetta, sillä Nordpeis-kamiinat voidaan liittää hormiin sekä takaa että päältä!

Kiinnostuitko jostain mallista? Ota yhteyttä ja kysy lisää!