Contura-takat

Tarjoamme sinulle huippulaadukkaita Ruotsissa valmistettuja Contura-takkoja. Conturan muotoilu ja tuotekehitys tapahtuu Ruotsissa, kuten myös kaikkien osien asennus. Takat laatutarkastetaan ennen kuin ne lähtevät Markarydin tehtaalta. Siten laatu on täysin hallinnassa tuotannon kaikissa vaiheissa. Conturan vaatimuksena on huolehtia siitä, että takat sopivat nykyaikaisiin koteihin ja olosuhteisiin. Takat kantavat ylpeinä tekstiä ”Made in Sweden”.

Tule tutustumaan tuotteisiin livenä myymäläämme!

Lataa tästä esite Contura-takat.pdf

Katso suosituimmat mallit videon alta.

Suosituimmat mallit

Contura 35 Valkoinen

Contura 35 matala –takasta on saatavilla neljä eri mallia, jotka määräytyvät rungon värin ja luukun tyylin perusteella. Kaikissa kansi on mustaa lasia. G‐malleissa lasi peittää luukun laidasta laitaan. Pitkän mustan sivulasin läpi tuli näkyy myös sivuille.

Asennusohje ja mitat.pdf

Conutra 35 korkea

Contura 35 on Red dot design Award –palkitun Contura 35T –takan pikkusisko. Valkoinen ja musta peltikuori, lasi- tai valurautaluukku ja lasikansi henkivät upeaa muotoilua, jonka ansiosta takka sopii moniin erilaisiin ympäristöihin. Reilun kokoinen powerstone-lämpömakasiini (lisävaruste) luovuttaa miellyttävää lämpöä jopa 7 tunnin ajan tulen sammuttua. Sivulasien ansiosta tuli näkyy vielä paremmin. Ainutlaatuinen Clean Burning System pitää lasit puhtaina.

Asennus ja kokoamisohje.pdf

Contura 310

Contura 310 on täydellinen valinta sinulle, joka haluat itse päättää, miltä takka näyttää. Haluatko mustan vai valkoisen takan? Valurautavai lasiluukun? Tarvitsetko tilan kuiville polttopuille? Valittavanasi on kolme erilaista halkotilaa. Lisäksi on saatavana vetolaatikko ja muita fiksuja lisävarusteita

Asennus ja kokoamisohje.pdf

Contura 556 Style

Suurten sivulasien ansiosta tuli näkyy kaikkialle huoneeseen. Uudet kahvat eivät kuumene ja ne on sulautettu paremmin takan etuosaan. Lasiluukulla varustettu valkoinen Contura 556 Style on yksi vuoden kuumimmista uutuuksista.

Asennus- ja kokoamisohje.pdf

Contura 596

C500-sarjan korkeampi 596-malli on saatavana harmaana tai mustana valurautaluukulla. Uudessa valkoisessa 596G-mallissa on tyylipuhdas lasiluukku. Suurien sivulasien ansiosta tuli näkyy laajemmalle. Lisävarusteeksi valittavissa mm. lämmönluovutusaikaa pidentävä Powerstone-lämpömakasiini.

Asennus ja kokoamisohje.pdf

Lisää malleja

Ota yhteyttä

CONTURA videogalleria

Videot