Neuvoja takan valintaan

Alta voit lukea neuvoja takkasi valintaan. Päädyt kuitenkin parhaimpaan ratkaisuun, kun kysyt suoraan meiltä. On kyseessä sitten valmismallistojen takat tai mittatilaukset, soita meille 0400 848509.

Suuri tulinäkyvyys

Monissa Contura-malleissa on suurikokoiset lasiluukut, joista tuli näkyy hyvin. Tulinäkyvyys-symboli osoittaa, kuinka paljon näet tulesta valitussa mallissa.

Joustava

Conturoista on saatavana monia erilaisia versioita ja malleja. Voit asentaa kokonaan uuden takan, yhdistää sen nykyiseen muuri- tai avotakkaasi ja löytää oman tyylisi.

Helppo käyttää

Contura-takoissa tarkan tehonsäädön mahdollistava kahva, jolla palamista voi säätää helposti ja tarkasti. Myös luukkuun, arinaan ja tuhkalaatikkoon pääsee helposti käsiksi.

Valurautaluukku

Kestääkseen suurten lämmönvaihtelujen aiheuttamat rasitukset luukun pitää olla valmistettu muotonsa pitävästä valuraudasta.

Clean Burning System

Palamisilma kuumenee erittäin korkeaan lämpötilaan ja ohjautuu lasin sisäpintaan, mikä estää lasin nokeentumisen. Tämän ansiosta tuli näkyy aina huoneeseen.

Tehokas kiertoilmatoiminto

Viileää huoneilmaa imetään alakautta takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Jo muutaman minuutin kuluttua lämmintä ilmaa alkaa virrata huoneeseen.

Joutsenmerkitty ja CE-merkitty

Useimmat Contura-tuotteet on sertifioitu Joutsenmerkinnän tiukkojen ympäristövaatimusten mukaan. Kaikki ovat CE-merkittyjä, mikä takaa niiden turvallisuuden.

Ruotsalainen laatutuote

Contura-takat ovat laatutuotteita, joita kehittää ja valmistaa ruotsalainen NIBE Stoves. 5 vuoden tehdastakuun ja erinomaisen palvelun ansiosta olet turvattu takan koko eliniän.

Korkea hyötysuhde

Hyötysuhde ilmaisee takan luovuttaman energian ja poltettavien puiden sisältämän energian suhteen. Contura-takkojen hyötysuhde on jopa 81 %. Kaakeliuunien hyötysuhde on huikeat 87 %.

Sovitettu Premodul-savupiippuun

Premodul-savupiipujärjestelmä sopii useimpiin takkoihimme ja tulipesiimme ja melkein kaikkiin taloihin. Premodul on paloturvallinen CE-merkitty tuote, jota on saatavana kaikille liitännöille.